ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2021-2022

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΧΡΙ 15-06-2021

Το Τμήμα Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου (ως επισπεύδον Τμήμα), σε συνεργασία με το Τμήμα Γεωλογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου και το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, οργανώνουν και λειτουργούν από το ακαδημαϊκό έτος 2018-19 Δι-ιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) με τίτλο «ΦΥΣΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ».

Η επιλογή των υποψηφίων γίνεται κατόπιν αξιολόγησής τους κατά τη διάρκεια προφορικής  συνέντευξης. Αρχικά αξιολογούνται τα δικαιολογητικά που υποβάλουν οι υποψήφιοι/ες, ενώ στη συνέχεια καλούνται σε συνέντευξη προκειμένου να διαμορφωθεί μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του επιστημονικού “προφίλ” κάθε υποψήφιου/ας. Οι υποψήφιοι/ες που πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις θα κληθούν σε συνεντεύξεις που θα πραγματοποιηθούν στην έδρα του Τμήματος Γεωγραφίας (παρέχεται δυνατότητα η συνέντευξη να πραγματοποιηθεί με τη χρήση νέων τεχνολογιών) στις 21 Ioυνίου 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος «ΝΑΥΤΙΛΟΣ» του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη διεύθυνση: https://nautilus.aegean.gr/ μέχρι τις 15 Ιουνίου 2021 και ώρα 23.59, αφού ακολουθήσουν προσεκτικά τις οδηγίες που περιέχονται στο εγχειρίδιο χρήσης: https://nautilus.aegean.gr/applicant_manual.pdf.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο