Παρουσίαση της υπηρεσία πρόγνωσης κινδύνου πυρκαγιάς που έχει αναπτυχθεί στα πλαίσια του έργου DeepCube – Copernicus Emergency Management Service (CEMS) Assembly 2022

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022, ο Δρ. Ιωάννης Παπουτσής της ομάδας Orion Lab του ΙΑΑΔΕΤ/ΕΑΑ θα παρουσιάσει στο Copernicus Emergency Management Service (CEMS) Assembly 2022 την υπηρεσία πρόγνωσης κινδύνου πυρκαγιάς που έχει αναπτυχθεί στα πλαίσια του έργου DeepCube (https://deepcube-h2020.eu/deepcube-at-copernicus-emergency-management-service-assembly-2022/).

Το CEMS General Assembly είναι ένα ετήσιο event που συγκεντρώνει υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, εμπειρογνώμονες, ερευνητές, χρήστες και εκπροσώπους της κοινότητας διαχείρισης κινδύνου καταστροφών σε μια συζήτηση για την ανάδειξη της επίδρασης και της εξέλιξης του Copernicus Emergency Management Service (https://emergency.copernicus.eu/).

Το CEMS Assembly 2022 λαμβάνει χώρα διαδικτυακά στις 13 και 14 Οκτωβρίου και διοργανώνεται με αφορμή τον εορτασμό 10 ετών της υπηρεσίας, με στόχο να αναδείξει τη συμβολή του CEMS στη βελτίωση της αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης και της διαχείρισης κινδύνου καταστροφών σε αυτή την πρώτη δεκαετία.

Η παρουσίαση του Δρ. Παπουτσή έχει τίτλο “Deep Learning for Fire Danger Forecasting” και θα πραγματοποιηθεί στις 14 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια της συζήτησης “Research Projects Lightning Talks” μεταξύ 10:05 – 11:00 ώρα Ελλάδος.

Επισκεφθείτε το σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες και την ατζέντα της εκδήλωσης: https://emergency.copernicus.eu/mapping/ems/cems-assembly-2022

Μετάβαση στο περιεχόμενο