Επιμορφωτική ημερίδα με τίτλο “EnvStories: Environmental storytelling for all!” στις 12 Δεκεμβρίου 2020, στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ με τίτλο «Environmental Storytelling for Sustainable Development”

Η webinar Επιμορφωτική ημερίδα  ημερίδα διεξάγεται στις 12 Δεκεμβρίου 2020 από τις 11:00 π.μ., στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ με τίτλο «Environmental Storytelling for Sustainable Development” και ακρωνύμιο EnvStories. Το EnvStories είναι μια συλλογική προσπάθεια Πανεπιστημίων, σχολείων, εκπαιδευτικών κέντρων, τεχνολογικών και δημόσιων φορέων, από πέντε Ευρωπαϊκές χώρες με στόχο την ανάπτυξη περιβαλλοντικών εφαρμογών και εκπαιδευτικού υλικού για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Σκοπός της ημερίδας είναι η παρουσίαση της μεθοδολογίας, του εκπαιδευτικού υλικού και των καλών πρακτικών του προγράμματος EnvStories. Μετά το πέρας των παρουσιάσεων θα πραγματοποιηθεί ένα εργαστήριο επιμόρφωσης για τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς, όπου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον τρόπο χρήσης της πλατφόρμας του EnvStories.

Tο πρόγραμμα της ημερίδας μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ενώ απαραίτητη είναι η εγγραφή σας μέσω google forms που θα βρείτε εδώ.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο