Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών στην 86η ΔΕΘ

Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών συμμετείχε στην 86η ΔΕΘ και παρουσίασε τα εμβληματικά έργα
CLIMPACT-Εθνικό Δίκτυο για την Κλιματική Αλλαγή (video) και ScyLight (video).

Ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Καινοτομίας, Καθ. Αθανάσιος Κυριαζής επισκέφθηκε το περίπτερο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στην 86η ΔΕΘ, όπου παρουσιάζονται τα εμβληματικά έργα CLIMPACT – Εθνικό Δίκτυο για την Κλιματική Αλλαγή και ScyLight. Απο αριστερά: Β. Κατραβά (Γραφείο Γενικού Γραμματέα Ε&Κ), Δρ. Σ. Βασιλάκος (Διευθυντής ΙΑΑΔΕΤ/ΕΑΑ), Καθ. Α. Κυριαζής (Γενικός Γραμματέας Ε&Κ), Καθ. Μ. Πλειώνης (Πρόεδρος ΕΑΑ), Α. Δήμου (Γραφείο Προέδρου ΕΑΑ), Ξ. Κασδοβασίλη (Υπευθυνη επικοινωνίας ΓΓΕΚ).

 

Ο Υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, κ. Χρίστος Δήμας στο περίπτερο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στην 86η ΔΕΘ, όπου παρουσιάζονται τα εμβληματικά έργα CLIMPACT – Εθνικό Δίκτυο για την Κλιματική Αλλαγή και ScyLight.

 

Ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Δρ. Αθανάσιος Στάβερης-Πολυκαλάς με το στέλεχος της ΓΓΤΤ Σπύρο Μεταλληνό, επισκέφθηκαν το περίπτερο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που εκθέτει το πρωτοπόρο πρόγραμμα ScyLight και EuroQCI, που αναπτύσσεται σε συνεργασία με την ΓΓΤΤ του Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης και με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος, και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του ΕΑΑ, Καθ. Μανώλη Πλειώνη, και τον Διευθυντή του Ινστιτούτου ΙΑΑΔΕΤ, Δρ. Σπύρο Βασιλάκο.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο