headerfull2

 • Βραδιά του Ερευνητή 2016

  Ομιλία στη Βραδιά Ερευνητή 2016

 • simonvouet

  Simon Vouet (1590 - 1649), Οι Μούσες Ουρανία και Καλλιόπη (1634)

  National Gallery of Art, USA

 • Τηλεσκόπιο Αρίσταρχος

  Τηλεσκόπιο Αρίσταρχος, Αστεροσκοπείο Χελμού

 • Τηλεσκόπιο Newall Ματσόπουλος

  Τηλεσκόπιο Newall, Αστεροσκοπείο Πεντέλης

 • Eskimo Nebula NGC2392

  Eskimo Nebula (NGC2392), Τηλεσκόπιο Αρίσταρχος, Παρατηρητής: Δρ. Ιωάννης Αλικάκος (ΕΑΑ)

  Ψηφιακή Επεξεργασία Εικόνας: Θεοφάνης Ματσόπουλος.

 • Helmos National Geographic

  Αστεροσκοπείο Χελμού, Φωτογραφία: Harry Katzjaeger
  Πηγή: "Top Shots," National Geographic, June 2012

 • Μουσείο Γεωαστροφυσικής

  Μουσείο Γεωαστροφυσικής, Θησείο

 • Τηλεπισκόπηση-Γή

  Τηλεπισκόπηση & Παρατήρηση της Γης

 • Greece from ISS

  Η Ελλάδα από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

  Φωτογραφία: Paolo Nespoli, αστροναύτης ESA

 • 3D Sun

  Εικόνα 3D του ήλιου από την αποστολή Solar Dynamics Observatory (SDO) της NASA.

  Πηγή: NASA's Solar Dynamics Observatory

 • Εκπαίδευση στο ΕΑΑ

  Θερινό Σχολείο Αστροφυσικής

 • Helicorder

  Καταγραφικό αναλογικού τύπου του σεισμογραφικού δικτύου (Δεκαετία 1980)

 • Geothermal Greek

  Ρωγμογενής ανάβλυση υπέρθερμου μεταλλικού ιαματικού νερού στην περιοχή Πολιχνίτου Λέσβου. Οι λευκές αποχρώσεις αποτελούν ανθρακικές αποθέσεις αλάτων ενώ οι καφέ και ερυθρές, οφείλονται στις επιδράσεις οξειδίων του Σιδήρου.

 • Παλιρροιογραφος

  Παλλιροιογράφος του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου στη Βλυχάδα Σαντορίνης

 • Πειραμα Ulusses

  Ανακτηθέντες θαλάσσιοι σεισμογράφοι που ποντίστηκαν στα πλαίσια του ερευνητικού προγράμματος ULYSSES

 • Meteo historic archive

  Tο ιστορικό αρχείο του ΕΑΑ/ΙΕΠΒΑ περιλαμβάνει αδιάκοπες καταγραφές  κλιματικών παρατηρήσεων που χρονολογούνται απο τα μέσα του 19ου αιώνα μέχρι σήμερα. Το αρχείο αυτό αποτελεί μια απο τις αρχαιότερες πηγές κλιματικής πληροφορίας της Α. Μεσογείου.

 • Meteo time-series graph

  Η εξέλιξη της μέσης ετήσιας θερμοκρασίας στην Αθήνα απο τα μέσα του 19ου αιώνα έως σήμερα, σύμφωνα με τις καταγραφές του ιστορικού σταθμού του ΕΑΑ/ΙΕΠΒΑ (Λόφος Νυμφών, Θησείο).

 • Νύχτα Ερευνητή 2014

  Λόφος Πνύκας: Κοινό στα τηλεσκόπια του ΕΑΑ

  Βραδιά του Ερευνητή 2014

 • Νύχτα Ερευνητή 2014

  Λόφος Πνύκας: Κοινό στα τηλεσκόπια του ΕΑΑ

  Βραδιά του Ερευνητή 2014

 • Βραδιά του Ερευνητή 2015

  Βραδιά του Ερευνητή 2015: Κοινό στο κτίριο Σίνα 

Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ για την πλήρωση μίας μόνιμης θέσης Κύριου Ερευνητή (Β' βαθμίδας) με γνωστικό αντικείμενο : "Παρατηρησιακή Αστροφυσική στο Οπτικό μέρος του φάσματος"

Ανάρτηση: 18/11/2016
Κατηγορία: Αναρτήσεις Διαγωνισμών

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (Ε.Α.Α.) στην 1115/24.10.2016 (επικύρωση της συνεδρίας 1114/23-9-2016) συνεδρία του αποφάσισε την προκήρυξη μίας (1) μόνιμης θέσης ερευνητή με προσόντα Kύριου ερευνητή (Β’ βαθμίδας), στο Ινστιτούτο Αστρονομίας, Αστροφυσικής Διαστημικών Εφαρμογών & Τηλεπισκόπησης του Ε.Α.Α., σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 21 παρ. 2 του Ν. 4386/16. Η θέση αυτή είναι ως εξής:

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ,ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΗΛΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗΣ (ΙΑΑΔΕΤ)

-Μία (1) μόνιμη θέση Κύριου Ερευνητή (Β' βαθμίδας) με γνωστικό αντικείμενο : "Παρατηρησιακή Αστροφυσική στο Οπτικό μέρος του φάσματος"

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της προκήρυξης εδώ.

ANAKOIΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για IPCC Scoping Meeting on AR6 (κωδικός: IPCC_Scoping AR6)

Ανάρτηση: 03/11/2016
Κατηγορία: Αναρτήσεις Διαγωνισμών

Στο πλαίσιο προετοιμασίας του IPCC 6th Assessment Report (AR6) on Climate Change, το  IPCC Focal Point στην Ελλάδα (Δρ. Ελενα Γεωργοπούλου, Κύρια Ερευνήτρια στο ΕΑΑ/ΙΕΠΒΑ, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) προσκαλεί υποψήφιους εμπειρογνώμονες από την Ελλάδα για συμμετοχή σε Scoping Meeting, το οποίο θα λάβει χώρα τον Μάιο 2017 και θα προδιαγράψει τη δομή και βασικό περιεχόμενο του AR6.

Δείτε το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης εδώ.
Κατεβάστε τη σχετική αίτηση συμμετοχής εδώ.

ANAKOIΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για IPCC Methodology Report “2019 Refinement to the 2006 IPCC Guidelines for National Greenhouse Gas Inventories” (κωδικός: IPCC_2019 Refinement)

Ανάρτηση: 03/11/2016
Κατηγορία: Αναρτήσεις Διαγωνισμών

Στο πλαίσιο προετοιμασίας του IPCC Methodology Report “2019 Refinement to the 2006 IPCC Guidelines for National Greenhouse Gas Inventories”, το  IPCC Focal Point στην Ελλάδα (Δρ. Ελενα Γεωργοπούλου, Κύρια Ερευνήτρια στο ΕΑΑ/ΙΕΠΒΑ, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) προσκαλεί υποψήφιους εμπειρογνώμονες από την Ελλάδα για συμμετοχή στη σύνταξη της ανωτέρω έκθεσης.

Δείτε το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης εδώ.
Κατεβάστε τη σχετική αίτηση συμμετοχής εδώ.

ANAKOIΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για IPCC Special Report on Global Warming of 1.5oC (κωδικός: IPCC_1.5)

Ανάρτηση: 03/11/2016
Κατηγορία: Αναρτήσεις Διαγωνισμών

Στο πλαίσιο προετοιμασίας του IPCC Special Report on Global Warming of 1.5oC, το  IPCC Focal Point στην Ελλάδα (Δρ. Ελενα Γεωργοπούλου, Κύρια Ερευνήτρια στο ΕΑΑ/ΙΕΠΒΑ, email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) προσκαλεί υποψήφιους εμπειρογνώμονες από την Ελλάδα για συμμετοχή στη σύνταξη της ανωτέρω έκθεσης.

Δείτε το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης εδώ.
Κατεβάστε τη σχετική αίτηση συμμετοχής εδώ.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ No 1252/1.06.2016 ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ με κλειστές έγγραφες προσφορές για την εκμίσθωση κυλικείου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στις εγκαταστάσεις της Πεντέλης

Ανάρτηση: 01/06/2016
Κατηγορία: Αναρτήσεις Διαγωνισμών

Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (ΕΑΑ) προκηρύσσει τη διενέργεια επαναληπτικού δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού με κλειστές έγγραφες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την υψηλότερη τιμή από άποψη προσφοράς, για την εκμίσθωση του κυλικείου που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του ΕΑΑ στην Πεντέλη (Λόφος Κουφού, Παλαιά Πεντέλη).

Δείτε το πλήρες κείμενο της διακήρυξης εδώ.
Δείτε την περίληψη της διακήρυξης εδώ.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ No 1082/17.05.2016 ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ με κλειστές έγγραφες προσφορές - Εκμίσθωση κυλικείου στις εγκαταστάσεις του Ε.Α.Α. στην Πεντέλη

Ανάρτηση: 17/05/2016
Κατηγορία: Αναρτήσεις Διαγωνισμών

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ No 942 / 25.04.2016 - Επαναληπτικού Πρόχειρου Μειοδοτικού Διαγωνισμού με τίτλο «Προμήθεια έξι (6) φορητών σεισμολογικών σταθμών ευρέος φάσματος»

Ανάρτηση: 25/04/2016
Κατηγορία: Αναρτήσεις Διαγωνισμών

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Β΄ Επαναληπτικής Δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου κατάλληλου για τη στέγαση της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας

Ανάρτηση: 07/04/2016
Κατηγορία: Αναρτήσεις Διαγωνισμών

Για να δείτε την διακήρυξη Β' επαναληπτικής δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση της Γενικής Γραμματείας Ερευνας και Τεχνολογίας πατήστε εδώ.

Πρακτικό Επιτροπής Αξιολόγησης για επιλογή εξ. συνεργάτη Γεωεπιστήμονα με εξειδίκευση στην ενεργό τεκτονική-σεισμοτεκτονιή-παλαιοσεισμολογία - Πρ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ - ΑΠ:718-28/3/2016

Ανάρτηση: 29/03/2016
Κατηγορία: Αναρτήσεις Διαγωνισμών

Δείτε το πλήρες κέιμενο του Πρακτικού εδώ.

Πρακτικό Αξιολόγησης του Επαναληπτικού Πρόχειρου Μειοδοτικού Διαγωνισμού Νο 290/15-2-2016 - Προμήθεια συστοιχίας σεισμογράφων υλικού διασύνδεσης

Ανάρτηση: 24/03/2016
Κατηγορία: Αναρτήσεις Διαγωνισμών

Δείτε το πρακτικό της αξιολόγησης εδώ.

Πρακτικό Αξιολόγησης του Επαναληπτικού Πρόχειρου Μειοδοτικού Διαγωνισμού Νο 292/15-2-2016 - Προμήθεια συστοιχίας σεισμογράφων υλικού διασύνδεσης

Ανάρτηση: 24/03/2016
Κατηγορία: Αναρτήσεις Διαγωνισμών

Δείτε τo πρακτικό της αξιολόγησης εδώ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ - ΓΕΩΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ - 04 - ΑΠ:627 - 11/3/2016

Ανάρτηση: 11/03/2016
Κατηγορία: Αναρτήσεις Διαγωνισμών

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ / ΓΕΩΔΥΝΑΜΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ (ΕΑΑ/ΓΙ), στο πρόγραμμα ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ: «Πρόγραμμα Αριστείας ΓΓΕΤ στο Περιβάλλον, τη Διαστημική και τη Γεωδυναμική/Σεισμολογία 2015-2017»- ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ. προσκαλεί τους ενδιαφερομένους να υποβάλλουν πρόταση σύναψης σύμβασης μίσθωσης έργου για μία (1) θέση εξωτερικού συνεργάτη, ως εξής:

Περιγραφή θέσης: Μια (1) θέση Γεωεπιστήμονα Π.Ε (ΓΕΩΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ 04). Ο υποψήφιος πρέπει να είναι εξειδικευμένος γεωλόγος με ειδίκευση και εμπειρία στη ενεργό τεκτονική – σεισμοτεκτονική - παλαιοσεισμολογία (μέσω συμμετοχής σε προγράμματα και σχετικές δημοσιεύσεις).

Δείτε το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης εδώ.

Διακήρυξη Α' επαναληπτικής δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση της Γενικής Γραμματείας Ερευνας και Τεχνολογίας

Ανάρτηση: 03/03/2016
Κατηγορία: Αναρτήσεις Διαγωνισμών

Για να δείτε την διακήρυξη Α' επαναληπτικής δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση της Γενικής Γραμματείας Ερευνας και Τεχνολογίας πατήστε εδώ.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ No 292 / 15.02.2016 - «Προμήθεια συστοιχίας σεισμογράφων και υλικού διασύνδεσης»

Ανάρτηση: 16/02/2016
Κατηγορία: Αναρτήσεις Διαγωνισμών

Ο διαγωνισμός διεξάγεται στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού προγράμματος με τη γενική ονομασία «”ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ”: Πρόγραμμα Αριστείας ΓΓΕΤ στο Περιβάλλον, τη Διαστημική και τη Γεωδυναμική/Σεισμολογία 2015-2017» και συγκεκριμένα της Υποπρότασης 7 – «”KEFALLONIA” - Δημιουργία ομάδας αριστείας στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών για την έρευνα και σεισμική παρακολούθηση της Κεφαλονιάς αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Ιονίων νήσων, από Κεφαλονιά έως Πύλο με στόχο την βελτίωση της αντισεισμικής θωράκισης της περιοχής», που χρηματοδοτείται από τη ΓΓΕΤ και κατόπιν απόφασης στην 1098/18.09.2015 συνεδρίαση του Δ.Σ. του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (Ε.Α.Α.).

 

Δείτε το πλήρες κείμενο της διακήρυξης εδώ.

Δείτε την περίληψη της διακήρυξης εδώ.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ No 290 / 15.02.2016 - «Προμήθεια συστοιχίας σεισμογράφων και υλικού διασύνδεσης»

Ανάρτηση: 16/02/2016
Κατηγορία: Αναρτήσεις Διαγωνισμών

Ο διαγωνισμός διεξάγεται στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού προγράμματος με τη γενική ονομασία «”ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ”: Πρόγραμμα Αριστείας ΓΓΕΤ στο Περιβάλλον, τη Διαστημική και τη Γεωδυναμική/Σεισμολογία 2015-2017» και συγκεκριμένα στο πλαίσιο της Υποπρότασης 6 - «“RADONS” – Ανάπτυξη πρωτοποριακών τεχνικών για την καταγραφή πρόδρομων σεισμών στην περιοχή της Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου», που χρηματοδοτείται από τη ΓΓΕΤ και κατόπιν απόφασης στην 1098/18.09.2015 συνεδρίαση του Δ.Σ. του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (Ε.Α.Α.).

 

Δείτε το πλήρες κείμενο της διακήρυξης εδώ.

Δείτε την περίληψη της διακήρυξης εδώ.

Ματαίωση Διαγωνισμού με αριθ. Διακήρυξης 2299/2015 για την «Προμήθεια και Εγκατάσταση Λογισμικού και Ψηφιακών Δεδομένων Έργου ΑΣΠΙΔΑ», στο πλαίσιο του προγράμματος «ΚΡΗΠΙΣ – ΑΣΠΙΔΑ» - Αθήνα, 09/02/16, Αριθ. Πρωτ.: 255

Ανάρτηση: 09/02/2016
Κατηγορία: Αναρτήσεις Διαγωνισμών

Δείτε εδώ το πλήρες κείμενο της ματαίωσης του διαγωνισμού με αριθ. Διακήρυξης 2299/2015 για την «Προμήθεια και Εγκατάσταση Λογισμικού και Ψηφιακών Δεδομένων Έργου ΑΣΠΙΔΑ», στο πλαίσιο του προγράμματος «ΚΡΗΠΙΣ – ΑΣΠΙΔΑ».

Διαδικασία για συγκρότηση επιτροπών διενέργειας - αξιολόγησης, παραλαβής και ενστάσεων των Δημόσιων Διαγωνισμών της ενότητας προγραμμάτων "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ/ 50561-7"

Ανάρτηση: 26/01/2016
Κατηγορία: Αναρτήσεις Διαγωνισμών

Δείτε το σχετικό έγγραφο εδώ.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ No 24 / 12.01.2016 Πρόχειρου Μειοδοτικού Διαγωνισμού - «Προμήθεια συστοιχίας σεισμογράφων και υλικού διασύνδεσης» - KEFALLONIA

Ανάρτηση: 13/01/2016
Κατηγορία: Αναρτήσεις Διαγωνισμών

Ο διαγωνισμός διεξάγεται στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού προγράμματος με τη γενική ονομασία «”ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ”: Πρόγραμμα Αριστείας ΓΓΕΤ στο Περιβάλλον, τη Διαστημική και τη Γεωδυναμική/Σεισμολογία 2015-2017» και συγκεκριμένα της Υποπρότασης 7 – «”KEFALLONIA” - Δημιουργία ομάδας αριστείας στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών για την έρευνα και σεισμική παρακολούθηση της Κεφαλονιάς αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Ιονίων νήσων, από Κεφαλονιά έως Πύλο με στόχο την βελτίωση της αντισεισμικής θωράκισης της περιοχής», που χρηματοδοτείται από τη ΓΓΕΤ και κατόπιν απόφασης στην 1098/18.09.2015 συνεδρίαση του Δ.Σ. του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (Ε.Α.Α.).

 

Δείτε το πλήρες κείμενο της προκήρυξης εδώ.

Δείτε την περίληψη της προκήρηξης εδώ.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ No 22 / 12.01.2016-Πρόχειρου Μειοδοτικού Διαγωνισμού-«Προμήθεια συστοιχίας σεισμογράφων και υλικού διασύνδεσης»

Ανάρτηση: 13/01/2016
Κατηγορία: Αναρτήσεις Διαγωνισμών

Ο διαγωνισμός διεξάγεται στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού προγράμματος με τη γενική ονομασία «”ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ”: Πρόγραμμα Αριστείας ΓΓΕΤ στο Περιβάλλον, τη Διαστημική και τη Γεωδυναμική/Σεισμολογία 2015-2017» και συγκεκριμένα στο πλαίσιο της Υποπρότασης 6 - «“RADONS” – Ανάπτυξη πρωτοποριακών τεχνικών για την καταγραφή πρόδρομων σεισμών στην περιοχή της Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου», που χρηματοδοτείται από τη ΓΓΕΤ και κατόπιν απόφασης στην 1098/18.09.2015 συνεδρίαση του Δ.Σ. του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (Ε.Α.Α.).

 

Δείτε το πλήρες κείμενο της προκήρυξης εδώ.

Δείτε την περίληψη της προκήρυξης εδώ.

Οικονομική προσφορά για την κατασκευή ιστοσελίδας στο πλαίσιο του προγράμματος «AHEAD» - Η2020

Ανάρτηση: 16/11/2015
Κατηγορία: Αναρτήσεις Διαγωνισμών

Δείε εδώ το πλήρες κείμενο της προκήρυξης.

Διαδικασία για συγκρότηση επιτροπής αξιολόγησης προσφορών Δημόσιου Διαγωνισμού - Προμήθεια δύο εξυπηρετητών (servers) - ΑΠ: ΕΛΚΕ/5064, 13 - 10 - 2015

Ανάρτηση: 13/10/2015
Κατηγορία: Αναρτήσεις Διαγωνισμών

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια διενέργειας του Πρόχειρου Μειοδοτικού Διαγωνισμού με αριθμό 1854/23.09.2015 για την:

«προμήθεια δύο (2) εξυπηρετητών (servers) για την ανάπτυξη, την εφαρμογή και την πραγματοποίηση δοκιμών του συστήματος HCV», προϋπολογισθείσας δαπάνης τριάντα χιλιάδων ευρώ (30.000,00€) πλέον Φ.Π.Α 23%,

θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 12:00 στα Γραφεία του ΕΛΚΕ δημόσια, η διαδικασία κλήρωσης για τον ορισμό των τακτικών και αναπληρωματικών μελών της επιτροπής διενέργειας και αξιολόγησης, της επιτροπής παραλαβής και της επιτροπής ενστάσεων του ανωτέρω διαγωνισμού.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.

 

Ανακοίνωση Σεισμού

Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
seismografoi thumb

Πρόγνωση Καιρού

 

Δείτε προγνώσεις καιρού από τον ιστοχώρο της δημοφιλούς υπηρεσίας
meteo-logo-thumb

mainlogo ypourgiodiavgeia logoΓενική Γραμματεία Έρευνας & Τεχνολογίας - General Secretariat of Research & Technology